Uitvaartmanifestatie Zevenaar

Int-O-Art tevreden en trots…

De leuke gesprekken, goede reacties, emotionele verhalen en inspirerende mensen zorgden er voor dat ik met een voldaan gevoel kan terugkijken op mijn deelname aan de Uitvaartmanifestatie DoodGewoonAfscheid in Zevenaar. Ik heb met Uniek Einde laten zien wat mogelijk is qua beschildering van grafkist of deksel. Op de foto’s de kist en enkele schilderijen waarmee ik exposeerde én de deksel die ik beschilderde tijdens de manifestatie. Deze deksel heb ik overigens niet af kunnen maken gezien de enorme belangstelling die dag. Het eindresultaat volgt spoedig…

Erg trots ben ik op mijn eigen, unieke flyer die ik op 1 november voor het eerst kon presenteren. De flyer verwoordt en verbeeldt waar Uniek Einde voor staat… Een naar wens beschilderde kist met bijpassende rouwkaart of een mooi schilderij ter nagedachtenis, waarin desgewenst as van uw dierbare kan worden verwerkt. Samen met int-O-art maakt u het afscheid waardiger en persoonlijker, wat eer doet aan de overledene en troost biedt aan de nabestaanden.

Dank aan Carin Schoenmakers van Memora Uitvaartverzoriging en Liemers Kiosk voor de perfecte organisatie, ‘Ons Huis’ in Zevenaar voor de gastvrijheid en Ruurd van Dijk van ADA-Fotografie (Anders Dan Anders) voor het maken van de foto’s.